Kaks superlihtsat ja imemaitsvat külma magustoitu

Banaanidega kipub vähemalt mul küll minema tihipeale nii, et ostan rohkem kui ära jõuan süüa. Katsetamise tulemusena selgus, et mõletamat saab täitsa vahvasti kasutada – külma magustoidu (et mitte öelda: jäätise) sees:) Armsad pastelsed serveerimisvormid on pärit Koduekstrast.

maasikas

Tervislik maasika-banaanimaius

Blenderda kolm banaani ja 15 värsket või sügavkülmututatud maasikat, vala segu jäätisevormidesse ning lase sügavkülmas mõned tunnid taheneda. Võta välja, lase veidi pehmeneda ja naudi!

shoko-banaani

Kodune šokolaadi semifreddo

Semifreddo on itaaliakeelne vaste igasugustele jahutatud magustoitudele ja neid on väga lihtne kodus ise teha. Blenderda 2 banaani ja 100 grammi sulatatud piimašokolaadi, soovi korral võid lisada supilusikatäie krõmpsuvat maapähklikreemi, peotäie šokolaadi- või pähklitükikesi. Vala segu jäätisevormidesse ning lase sügavkülmas mõned tunnid taheneda. Võta välja, lase veidi pehmeneda ja naudi!